مجله آرایشی زیبایی آل اسکین

عصاره جوانه گندم

زمانی که گندم جوانه می زند، تغییر شکل داده، تغییرات شیمیایی که در دانه ها در حین جوانه زدن رخ می دهد باعث می شود املاح و ویتامین های آن افزایش یابد به طور کلی در فرایند جوانه زدن ویتامین ها، املاح و پروتئین ها به مقدار زیادی افزایش می یابد.

جوانه گندم در ریزش مو و در ترمیم موهای آسیب دیده نقش مؤثری دارد.

 از خواص قابل توجه عصاره گندم جوانه زده می توان از دارا بودن ویتامین E نام برد که موی شما را تقویت نموده و شوره و ریزش را کاهش می دهد. دارای خاصیت نرم کنندگی و مرطوب کنندگی است و به عنوان یک درمانگر طبیعی، تا حد زیادی چروک ها و خط های به وجود آمده روی پوست را ترمیم می نماید.

جوانه گندم سرشار از ویتامین‌های A،B1،B6،B12،E است که همگی دارای فواید بسیاری برای جلوگیری از ریزش مو و سفید شدن آن است.

 

جوانه گندم خاصیت تقویتی زیادی دارد، ریشه مو را قوی می کند تا در مقابل هر نوع عوامل ریزش ، با دوام باشد و همچنین باعث تقویت ریشه مو می شود.

ویتامین‌ گروه B موجود در جوانه گندم، به خصوص ویتامین B5 باعث تحریک سوخت و ساز سلول‌های زنده و فعال پیاز مو می‌شود، یعنی همان چیزی که یک موی فعال برای زیستن و رشد کردن به آن نیاز دارد.

معرفی محصول : شامپو تغذیه کننده و ترمیم کننده مو فورکاپیل ، تونیک تقویت کننده مو فورکاپیل ، شامپو موی چرب purich بایوریچ ، شامپو تقویت کننده و ضدریزش موی lidofan لیدوما ، شامپو تقویت کننده و ضدریزش مو bioforte بایوریچ

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.