زمانی که گندم جوانه می زند، تغییر شکل داده، تغییرات شیمیایی که در دانه ها در حین جوانه زدن رخ می دهد باعث می شود املاح و ویتامین های آن افزایش یابد به طور کلی در فرایند جوانه زدن ویتامین ها، املاح و پروتئین ها به مقدار زیادی افزایش می یابد.
جوانه گندم در ریزش مو و در ترمیم موهای آسیب دیده نقش مؤثری دارد.
از خواص قابل توجه عصاره گندم جوانه زده می توان از دارا بودن ویتامین E نام برد که موی شما را تقویت نموده و شوره و ریزش را کاهش می دهد. دارای خاصیت نرم کنندگی و مرطوب کنندگی است و به عنوان یک درمانگر طبیعی، تا حد زیادی چروک ها و خط های به وجود آمده روی پوست را ترمیم می نماید.
جوانه گندم سرشار از ویتامینهای A،B1،B6،B12،E است که همگی دارای فواید بسیاری برای جلوگیری از ریزش مو و سفید شدن آن است.
جوانه گندم خاصیت تقویتی زیادی دارد، ریشه مو را قوی می کند تا در مقابل هر نوع عوامل ریزش ، با دوام باشد و همچنین باعث تقویت ریشه مو می شود.
ویتامین گروه B موجود در جوانه گندم، به خصوص ویتامین B5 باعث تحریک سوخت و ساز سلولهای زنده و فعال پیاز مو میشود، یعنی همان چیزی که یک موی فعال برای زیستن و رشد کردن به آن نیاز دارد.
معرفی محصول : شامپو تغذیه کننده و ترمیم کننده مو فورکاپیل ، تونیک تقویت کننده مو فورکاپیل ، شامپو موی چرب purich بایوریچ ، شامپو تقویت کننده و ضدریزش موی lidofan لیدوما ، شامپو تقویت کننده و ضدریزش مو bioforte بایوریچ